CORPORATE SHOW

Ik denk dat niemand hier verbaasd over is..


Tijdens mijn workshop 'Multitasken is een mythe' begin ik zelf niet over het thema 'telefoon en verkeer'. De groep snijdt het onderwerp uiteindelijk zelf wel aan :)

Het afgelopen jaar is het aantal verkeersongelukken op de hoofdwegen opnieuw flink gestegen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Incident Management Nederland (SIMN), een samenwerkingsverband tussen verzekeraars en wegbeheerders.

De afgelopen twaalf maanden kwamen bergingsbedrijven in actie bij bijna 26.000 ongelukken op hoofdwegen, ruim 27 procent meer dan vier jaar geleden. In De Telegraaf zegt SIMN-secretaris Ivo Wildenberg dat de stijging waarschijnlijk wordt veroorzaakt door het gebruik van smartphones achter het stuur.

Lees verder: artikel NOS 12 oktober 2017


Recent Posts
Archive
Follow Us

WOUTER HESSELING