© 2015 Wouter Hesseling. Ten Katestraat 190 1053CK Amsterdam The Netherlands 0031(0)206161057/ (0)621225758

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
CORPORATE SHOW

'Helft 12-16 jarigen vindt zichzelf verslaafd aan sociale media'

January 9, 2018

Gisteren nog twee 'Multitasken is een mythe' workshops gegeven bij onderwijs stichting 'De Kleine Prins' in Utrecht.Mooi om te zien wat de workshop losmaakt bij de groep. Bij het onderwijs wordt er dan op het eind vooral gesproken over het gebruik van telefoons in de klas. Nog maar een paar jaar geleden waren de leraren die het toestonden 'vooruitstrevend'.  Nu wordt steeds meer duidelijk dat het een verslaving is en de leerlingen hier tijdens de les tegen beschermd dienen te worden. Er zijn maar heel weinig leerlingen die de verleiding van de smartphone kunnen weerstaan. Als de telefoon uit de klas wordt verbannen blijkt het gros van de leerlingen hier positief tegenover te staan. Eindelijk weer aandacht voor de leerstof, en... voor elkaar!

Lees het hele artikel hier

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Follow Us